متخصص مغز و اعصاب در شیراز

 

می توان گفت مغز و اعصاب از اعضای حیاتی بدن هستند و در واقع مرکز کنترل بدن محسوب می شوند. مغز و اعصاب به همراه نخاع در سیستم عصبی قرار گرفته اند و موجب می شوند تا بدن کار های روزانه ی خود را انجام دهد. منظور از این کار ها نفس کشیدن، راه رفتن، صحبت کردن، خوردن و آشامیدن و ... است. بنابراین اگر سیستم عصبی با مشکل مواجه شود، نمی توانیم بسیاری از فعالیت ها را به درستی انجام دهیم. اگر احساس می کنید در کارهای روزمره ی خود دچار مشکل شده اید، بهتر است به متخصص مغز و اعصاب در شیراز مراجعه نمایید. لیست پزشکان فوق تخصص در این زمینه را می توانید در زیر ببینید و نوبت خود را به صورت اینترنتی و آنلاین رزرو نمایید.

 

 

دکتر متخصص مغز و اعصاب در شیراز

 

سیستم عصبی ممکن است به دلایل مختلفی از جمله عفونت، ضربه و آسیب، اختلالات خود ایمنی یا ژنتیکی، عوارض جانبی دارو ها و ... از کار بیفتد و یا به درستی فعالیت نکند. دکتر متخصص مغز و اعصاب در شیراز در زمینه ی تشخیص، کنترل و درمان این نوع بیماری ها که مغز و سیستم عصبی با آن ها مواجه می شود، تخصص دارد.

 

از جمله این بیماری ها که تشخیص و درمان آن ها بر عهده ی دکتر مغز و اعصاب است، شامل موارد زیر می شود:

·         سردرد

·         اختلال خواب

·         رعشه

·         صرع

·         آسیب مغز و نخاعی

·         تومور مغزی

·         سکته

·         بیماری آلزایمز

·         بیماری پارکینسون

·         فلج چندگانه (MS)

·         اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS)

·         اختلالات عصب محیطی

 

 

بهترین متخصص مغز و اعصاب در شیراز

 

بسیاری از افراد تصور می کنند که متخصص مغز و اعصاب با جراح مغز و اعصاب یکی هستند. اما ذکر این نکته خالی از لطف نیست که این دو با هم تفاوت دارند. اگر چه نوع بیماری هایی که با آن ها سر و کار دارند یکی است، اما روش درمان آن ها با یکدیگر فرق دارد.

تفاوت آن ها در این است که بهترین متخصص مغز و اعصاب در شیراز  بیماری ها را تشخیص داده و به روش هایی غیر از جراحی مثل دارو آن ها را درمان می کند. اما جراح بیماری های مغز و اعصاب می تواند برای درمان آن ها از روش جراحی نیز استفاده نماید.

سیستم عصبی انسان یکی از پیچیده‌ترین و حیاتی‌ترین اجزای بدن است که وظیفه کنترل و هماهنگی فعالیت‌های بدن را بر عهده دارد. این سیستم شامل دو بخش اصلی، یعنی مغز و نخاع است که به طور کلی به عنوان سیستم عصبی مرکزی شناخته می‌شود. مغز به عنوان قسمت اجتماعی و فرهنگی بالاتر سیستم عصبی، مسئولیت‌های فراوانی از جمله تصمیم‌گیری ، حافظه ، حس و شناخت فعالیت می‌کند. همچنین، اعصاب حسی و حرکتی از نخاع به سایر اعضای بدن منتقل شده و نقش مهمی در تنظیم و کنترل حرکات و اطلاعات حسی دارند. نظام عصبی مثل یک شبکه پیچیده از نورون‌ها (سلول‌های عصبی) است که با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و اطلاعات را نقطه به نقطه منتقل می کنند. مطالعه و درک علمی این سیستم بسیار اساسی است زیرا اختلالات در عملکرد آن می‌تواند منجر به مشکلات جدی در سلامت و عملکرد روزانه فرد شود.

 

 

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان شیراز

 

بسیاری از کودکان ممکن است از بدو تولد دچار بیماری های مغز باشند و یا اینکه بعد ها با این مشکل مواجه شوند. بنابراین تشخیص و درمان به موقع آن ها بسیار مهم است. اگر علائم زیر را در کودک خود دیدید، حتما از وبسایت نوبت پزشک شیراز وقت دکتر خود را رزو نمایید:

 

·         تاخیر در رشد کودک

·         هماهنگ نبودن کارهای او

·         افزایش یا کمبود رشد سر کودک

·         سفت شدن عضلات، رعشه یا تشنج

·         تغییرات در فعالیت ها و یا واکنش های کودک

·         لکنت زبان

 چه زمان باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنیم؟

گاهی اوقات، برخی از رایج‌ترین علائم مشکلات عصبی می‌تواند نامرتبط با بیماری‌های عصبی باشد. اما در بسیاری از موارد، بیماران توسط پزشکان عمومی و یا سایر متخصصان پزشکی به متخصصان مغز و اعصاب ارجاع داده می‌شوند. برخی از دلایل مراجعه به این متخصصان عبارتند از:

سردردهای مزمن

اگر فرد دچار سردردهای میگرنی است، به خصوص زمانی که علائم فرد با نقص عصبی همراه باشد یا درمان‌های آزمایش شده بی‌اثر باشند، بهتر است فرد به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند.

سرگیجه

سرگیجه یا عدم تعادل می‌تواند نشانه موضوعی جدی باشد. بی‌حسی یا سوزن سوزن شدن، به ویژه زمانی که در یک طرف بدن رخ دهد یا به طور ناگهانی بروز ‌کند، می‌تواند نشانه سکته مغزی یا سایر بیماری‌های جدی باشد.

اختلال حرکتی

مشکلات حرکتی، تکان دادن پاها، لرزش و تکان‌های ناخواسته، همگی می‌توانند نشانه‌ای از وجود مشکل در سیستم عصبی باشند.

اختلال حافظه

مشکلات حافظه یا سردرگمی، بدتر شدن مشکلات حافظه، تغییرات شخصیتی یا اختلاط کلمات می‌تواند از علائم بیماری آلزایمر باشد.

درد مزمن

وقتی فرد دچار درد مزمن است و پزشک عمومی و یا متخصص سایر رشته‌های پزشکی قادر به مدیریت آن نیست، بهتر است به متخصص مغز و اعصاب مراجعه شود؛ زیرا ممکن است دلایل زمینه‌ای دیگری برای این علائم وجود داشته باشد.


شیوه درمان متخصص مغز و اعصاب  در شیراز چگونه است؟
اگر می خواهید بدانید که متخصص مغز و اعصاب کیست و چه شیوه درمانی دارد، می توان گفت که شیوه درمان و ویزیت هر متخصص با پزشک دیگر متفاوت است. یک پزشک مغز و اعصاب باتجربه معمولا پس از اینکه یک معاینه فیزیکی سرپایی را انجام داد، به معاینه عصبی اولیه فرد نیز توجه می کند. معاینه عصبی اولیه با سنجیدن وضعیت ذهنی فرد و انعکاس های عصبی او انجام می شود که ابزارهایی مانند چکش رفلکس و نور می توانند در این زمینه کمک کننده و تاثیرگذار باشند. در ادامه به بررسی معاینه های تکمیلی میپردازیم:

• توانایی تکلم و صحبت کردن و سخن گفتن
• مهارت های حرکتی ارادی
• توانایی بینایی فرد و بررسی سلامت عضلات خارجی و داخلی چشم
• هماهنگی و تعادل بین حرکات بدن
• استحکام و قدرت عضله های بدنی
• متناسب بودن رفلکس های غیر ارادی در بدن
 
 
 
 
 

فوق تخصص مغز و اعصاب بزرگسالان شیراز , فوق تخصص مغز و اعصاب در شیراز , نوبت دکتر مغز و اعصاب شیراز , متخصص نورولوژی شیراز , نوبت دهی دکتر مغز و اعصاب شیراز , متخصص نورولوژی در شیراز

 

 

 

 

 

 

 

نوبت متخصص (یماری های مغز و اعصاب (نورولوژی

گرفتن نوبت (یماری های مغز و اعصاب (نورولوژی

متخصص (یماری های مغز و اعصاب (نورولوژی

مقالات مرتبط